Tarım İşletmeleri KPSS 2020/2 Atamalara İlişkin Duyuru

Tarım İşletmeleri KPSS 2020/2 Atamalara İlişkin Duyuru
Tarım İşletmeleri KPSS 2020/2 Atamalara İlişkin Duyuru
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuruda KPSS 2020/2 tercih sonuçlarına göre kuruma yerleşen sözleşmeli statüdeki personellerin atamalarının yapılabilmesi için yapmaları gereken işlemler açıklandı.

Yapılan açıklamada;

KPSS-2020/2 tercih işlemlerinin yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından 14 Ocak 2021 tarihinde açıklanmıştır. Kurumumuza ÖSYM tarafından yerleştirilen adayların, 399 sayılı KHK’ye tabi sözleşmeli statüde personel olarak atamalarının yapılabilmesi için, yapmaları gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

Atanan Adaylar ne yapacak

Yerleştirmesi yapılan adayların atanmaya esas teşkil edecek bilgi ve belgelerini hazırlayarak aşağıda belirtilen adrese 18 Ocak 2021 – 29 Ocak 2021 tarihleri arası elden teslim etmeleri veya anılan tarihte mesai bitimine kadar Kurumda olacak şekilde (iadeli taahhütlü veya kargo ile) göndermeleri gerekmektedir.

Ataması yapılanlardan istenen belgeler

Kuruma yerleştiğine dair dilekçe (Ek-1) (İletişim adresi ve telefon numarası okunaklı olmalıdır), Diploma örneği (E-Devlet çıktısı ), İşe giriş belgelerini elden teslim edecekler diploma aslı ile bir fotokopisini getirdikleri takdirde, diploma suretleri Kurumca tasdik edilecektir. Diplomasında mezun oldukları bölüm yazılmamış olanlar mezun oldukları bölümü gösteren bir belgeyi de ibraz edecekler, Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet) (ön ve arka yüzü aynı sayfada gösterir şekilde), Askerlik terhis belgesi fotokopisi (tecilli/muaf veya askerde olanların Askerlik Şubesinden alacakları tecilli/muaf veya askerde olduğunu gösteren belgenin aslı), Fotoğraf (2 adet), Kuruma yerleştirildiğine dair ÖSYM dokümanı istenmektedir.

Askerde olan adaylar ne yapacaklar

Halen Askerlik görevini yapmakta olan adaylar, Askerlik Şubesinden alacakları belge ile nüfus cüzdanı fotokopisini dilekçeye ekleyerek müracaat bitimine kadar durumlarını bildirecekler, askerlik bitiminde ise terhis tarihinden itibaren 1 ay içinde Terhis Belgesi ile diğer istenilen belgeleri dilekçeye eklemek suretiyle atamalarının yapılabilmesi için tekrar müracaat etmeleri gerekmektedir. Kuruma terhis tarihinden itibaren bir (1) ay içerisinde müracaatta bulunmayanlar atamalarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Tarım İşletmeleri KPSS 2020/2 Atamalara İlişkin Duyuru

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın