Teslim Olan Mehmet Aydın’ın Uyuşturucu İşi İfşa Edildi

Teslim Olan Mehmet Aydın'ın Uyuşturucu İşi İfşa Edildi
Teslim Olan Mehmet Aydın'ın Uyuşturucu İşi İfşa Edildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiftlik Bank’ın CEO’su Cumhur Yurdakul, etkin pişmanlıktan yararlanmak için itirafçı olarak Mehmet Aydın’ın uyuşturucu işini ifşa etti. Tosuncuk’un kirli işlerini ifşa eden Yurdakul ‘un bir süredir Aydın’dan tehdit aldığı da ortaya çıktı.

Topladığı Parayla Uyuşturucu İşine Girdi

Çiftlik Bank’ın CEO’su C. Yurdakul, Tosuncuk’un başkalarından topladığı parayla uyuştu işine girdiğini söyledi. Kendisini soruşturma esnasında devamlı tehdit ettiğini söyleyen Yurdakul, Tosuncuk’un suikast planı hazırladığını da söyledi.

On Binlerce Kişiyi Dolandırdı

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, yüksek kar vaat ettiği Çiftlik Bank’ta on binlerce kişiyi dolandırdı. 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira çalan Aydın, Brezilya’ya kaçmıştı. Türkiye’den gelen talep ardından sınır dışı edilen Aydın, özel bir ekiple Türkiye’ye getirildi.

Uçakta Gözaltına Alındı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla gözaltına alınan Aydın, uçaktan iner inmez sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından da Gaziosmanpaşa Adliyesi’nin ek binasına yönlendirildi.

CEO Gerçekleri Açıkladı

Gerçekleri açıklayan CEO Yurdakul, para aklama şirketini ifşa etti. Suat Fehmi Emur’un da isminin geçtiği bu şebekede elde edilen paraların aklanması için başka şirket kurulduğu ortaya çıktı. Aydın’ın başka şahsa paraları devretmesinin ardından ilanlarla sermaye düşürdüğü açıklandı. Aydın’ın yakın arkadaşlarını dolandırdığı da ortaya çıktı. Soruşturmaların aklanacağı sürede boyunca tehditler nedeniyle arkadaşlarıyla avukatlık olduğu da bildirildi.

Teslim Olan Mehmet Aydın’ın Uyuşturucu İşi İfşa Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın