Ticaret Bakanlığı KPSS 2020/2 Atamalarına İlişkin Duyuru Yayınladı

Ticaret Bakanlığı KPSS 2020/2 Atamalarına İlişkin Duyuru Yayınladı
Ticaret Bakanlığı KPSS 2020/2 Atamalarına İlişkin Duyuru Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuruda KPSS 2020/2 tercih sonuçlarına göre kuruma yerleşen personellerin atamalarının yapılabilmesi için yapmaları gereken işlemler açıklandı.

Yapılan açıklamada;

Bakanlığımızda açık bulunan muhtelif kadrolar için ÖSYM tarafından yerleştirmesi yapılan adayların aşağıdaki açıklamaları dikkatle okumaları gerekmektedir denilmektedir.

Atanan Adaylar ne yapacak

Adayların atanabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri ve beyanlarını 29 Ocak 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü  (Söğütözü Mah. 2176 Sk. No:63 06530 Çankaya / ANKARA adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen aday atanma hakkını kaybeder.

Ataması yapılanlardan istenen belgeler

Mühendis, Memur, Tüketici Hakem Heyeti Raportorü ve Ambar Memuru Olarak Yerleştirilmesi Yapılan Adaylar ve tüm adaylar için:

EK-1 No.lu dilekçe, (okunaklı ve eksiksiz doldurulmalıdır.), Diploma veya geçici mezuniyet belgesi, Adli sicil ve arşiv araştırması kaydı belgesi. (e- devlet çıktısı geçerlidir.), Nüfus Cüzdanının fotokopisi (önlü-arkalı), Kamu görevlileri etik sözleşmesi (aday tarafından imzalanmış şekilde), Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.(e- devlet çıktısı geçerlidir.), 4 adet vesikalık fotoğraf, (Erkek adaylar için gömlek, kravatlı ve sakalsız olmalıdır.), Mal bildirim beyannamesi, Halen bir Kamu kurumunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesine göre kadrolu olarak çalıştığını beyan eden adayların, kurumlarından alacakları “Görev Yeri Belgesi” nin aslını ibraz etmeleri gerekmektedir, Ortaokul veya lisede hazırlık okuduğunu beyan eden adayların hazırlık okuduklarını belirtir belgenin aslı veya onaylı sureti, Lisans eğitiminden sonra Yüksek Lisans ve/veya doktora eğitimini tamamlamış adayların bu durumlarını belirtir belgenin aslı veya onaylı sureti ve KPSS 2020/2 sonuç ve yerleştirme belgesinin doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı istenmektedir.

Kimyager Olarak Yerleştirilmesi Yapılan Adaylar için:

Yukarıda istenen belgelere ek olarak; Kimyager kadrosuna atanabilmek için; sınavın son başvuru tarihi itibariyle beş yıl içerisinde girmiş olduğu İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinin herhangi birinden YDS’den en az (D) düzeyinde veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan sınavlardan geçerlilik süresi sona ermemiş puan aldığını bir yabancı dil seviye belgesiyle belgelemek.

Avukat Olarak Yerleştirilmesi Yapılan Adaylar için:

Yukarıda istenen belgelere ek olarak; Avukatlık ruhsatnamsesi.

Şoför Olarak Yerleştirilmesi Yapılan Adaylar için:

Yukarıda istenen belgelere ek olarak; (DE) sınıfı sürücü belgesi.

Ticaret Bakanlığı KPSS 2020/2 Atamalarına İlişkin Duyuru Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın