Ticaret bakanlığı son dakika personel alımı duyuruları

Ticaret bakanlığı son dakika personel alımı duyuruları
Ticaret bakanlığı son dakika personel alımı duyuruları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel memur alımı kapsamına Ticaret bakanlığı personel alımı doğrultusunda KPSS puan türünden sıralamalara göre kontenjan sayısının tam 20 katı kadar aday çağrılacaktır.

Ticaret bakanlığı güncel personel alımı bilgileri

•    Ticaret denetmen yardımcısı alımı son başvuru tarihi 23.12.2021 olarak açıklanmıştır.

•    Resmi gazete yayınlanmış personel alımı için başvurular aşağıda bulunan devlet personel alımı sitesi üzerinden online yapılacaktır.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr 

Başvuru kılavuzunu indirmek için tıklayınız

Ticaret bakanlığı güncel personel alımı başvuru şartları

1.    Başvuru yapacakların üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme veya mühendislik fakülteleri ve/veya yüksekokullar ile diğer fakültelerin yukarıda belirtilen öğrenim dallarından mezun olmaları ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

2.    Devlet personel alımı için adayların  sağlık durumu açısından her türlü iklim ve yolculuk şartlarında görev yapabilecek durumda olması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

3.    ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, yukarıdaki tabloda belirtilen ilgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

4.    Yazılı sınav test usulde tek oturum şeklinde Alan Bilgisi ve Genel Ekonomi Bilgisi alanlarında yapılacak ve başvuru sahiplerinin kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

5.    Yazılı sınavda sonuç puanı hesaplamada soruların ağırlıkları % 40 Alan Bilgisi, % 60 Genel Ekonomi Bilgisi şeklinde olacak ve başvuru yapan kişilerin görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Ticaret bakanlığı son dakika personel alımı duyuruları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın