Türk Alman Üniversitesi 7522 TL Maaş İle İşçi Alımı Yapacak

Türk Alman Üniversitesi 7522 TL Maaş İle İşçi Alımı Yapacak
Türk Alman Üniversitesi 7522 TL Maaş İle İşçi Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel personel alımı ilanları kapsamında açıklanan bilgiler şu şekilde; Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2020 (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Üniversite temizlik alımı son başvuru tarihi 8.12.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu için öncelikle www.pdb.tau.edu.tr sitesinde adayların başvuru formunu indirerek doldurmaları gerekiyor.

Daha sonra başvuru formu ve diğer belgeler ile üniversite personel daire başkanlığına şahsen başvuru yapılması gerekiyor.

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şahinkaya Cad.No:106 Beykoz / İSTANBUL

 

turk-alman-universite.jpg

 

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Mühendis alımı için adayların Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümlerinin birinden lisans mezun olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve belgelendirilmek kaydıyla alanında en az iki yıl deneyim sahibi olmak.

Bilgisayar teknikerliği için başvuru yapacakların Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi Ön Lisans Programlarından mezun olması, belgelendirilmek kaydıyla en az bir yıl deneyim sahibi olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Teknisyen alımı için tüm kişilerin Ortaöğretim Kurumlarının Bilişim Teknolojileri Alanında (Ağ İşletmenliği, Web Programcılığı, Veri Tabanı Programcılığı Bilgisayar Teknik Servisi dallarından herhangi birinden) mezun olmak ve işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

Peyzaj teknikerliği için kişilerin Peyzaj, Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Çevre Tasarımı, Peyzaj ve Süs Bitkileri Ön Lisans Programlarından birinden mezun olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Türk Alman Üniversitesi 7522 TL Maaş İle İşçi Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın