Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı 130 Daimi İşçi Alımı Son Gün!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı 130 Daimi İşçi Alımı Son Gün!
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı 130 Daimi İşçi Alımı Son Gün!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma Ve Alt Yapı bakanlığı personel alımları kapsamın ilan yayınladı. İŞKUR resmi sitesinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı unvanda 130 kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli:

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile girdikten sonra iş ilanları kısmından ilana başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru yapacaklar için alımı yapılacak unvanlar olarak 75 Koruma ve güvenlik görevlisi ve 55 Temizlik görevlisi alımlarının gerçekleştirileceği kurum tarafından ilan edildi.

Başvuru Tarihleri:

Başvuracak adaylar için başvurular Bu Gün başlamış olup 9 Nisan 2021 tarihine kadar 4 Gün içerisinde gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar:

Koruma Ve Güvenlik Görevlisi: En az 2 yıllık ön lisans mezunu olma, 30 yaşından gün almamış olma, geçerlilik süresi dolmamış silahlı ibareli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve Erkek adaylar için 170 cm, kadın adaylar için 160 cm boy şartını sağlıyor olmak şartları aranmaktadır.
Adaylarda Aranan Şartları:

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, Affa uğramış dahi olsa belirli suçlardan ceza almamış olma, Erkek adaylar için askerlikten tecilli veya muaf olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Hâlihazırda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı merkez ve taşra birimlerinde sürekli işçi kadrosunda bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi: En az ilköğretim, mezunu olma, 30 yaşını tamamlamamış olma şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı 130 Daimi İşçi Alımı Son Gün!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın