Üniversite En Az İlkokul Mezun 10 Güvenlik-Temizlik-İşçi Alımı Yapıyor

Üniversite En Az İlkokul Mezun 10 Güvenlik-Temizlik-İşçi Alımı Yapıyor
Üniversite En Az İlkokul Mezun 10 Güvenlik-Temizlik-İşçi Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan ilanda Bilecik İli Şeyh Edebali Üniversitesi kurumları bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu olmak üzere 5 Temizlik Görevlisi, 2 Güvenlik Görevlisi ve 3 Bakım Onarım ve Teknik Destek Hizmetleri Personeli olmak üzere toplamda 10 sürekli işçi alımı yapılacağı belirtilmektedir.

İlana göre Temizlik Görevlisi için aranan şartlar 

En Az İlköğretim en fazla Ortaöğretim (Lise ve dengi) olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak, Temizlik hizmetlerini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak, Üniversitenin iç ve dış mekanlarında ve üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde çalışabilecek olmak ve Alanından en az 1 yıl deneyimli olmak şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi için aranan şartlar 

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, 5188 sayılı kanuna uygun özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, Üniversitenin iç ve dış mekanlarında ve üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde çalışabilecek olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmek, Görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak şartları aranmaktadır.

Bakım Onarım ve Teknik Personel (Marangozluk işleri) aranan şartlar

Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve dengi okul) Ahşap Teknolojisi alanı ve Dalları veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Dallarından mezun olmak, Görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak, Alanında 1 yıl deneyimli olmak ve Üniversite iç ve dış mekanlarında ve üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde çalışabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Bakım Onarım ve Teknik Personel (Elektrik işleri) aranan şartlar

Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve dengi okul) Elektrik ve Elektrik Teknolojisi alanı ve Dallarından mezun olmak, Görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak, Alanında 1 yıl deneyimli olmak ve Üniversite iç ve dış mekanlarında ve üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde çalışabilecek olmak şartları aranmaktadır.

İlana başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden 20 – 24 Temmuz 2020 tarihleri arasında online olarak başvurularını yapabileceklerdir.

Adaylar için Noter kura çekimi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 10:00’da Üniversite Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Üniversite En Az İlkokul Mezun 10 Güvenlik-Temizlik-İşçi Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın