Üniversite En Az İlkokul Mezun 59 Güvenlik Temizlik Personeli Alacak

Üniversite En Az İlkokul Mezun 59 Güvenlik Temizlik Personeli Alacak
Üniversite En Az İlkokul Mezun 59 Güvenlik Temizlik Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR’da açıklanan ilana göre Bursa Uludağ üniversitesi Sağlık Araştırma Merkezi bünyesinde sürekli işçi kadrosunda görevlendirilmek üzere 33 Temizlik Görevlisi ve 26 Güvenlik Görevlisi (Silahlı – Silahsız) alımı yapılacağı belirtiliyor.

Adaylar için aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatta bulunmamak, Görevlerini yapmaya engel olmadığına dair sağlık raporu almak, Askerlikle ilişiği bulunmamak (Yapmış, Tecilli veya Muaf), Kamu kurum ve kuruluşlarından disiplin veya ahlaki sebeplerle çıkarılmamış olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Temizlik Görevlisi için aranan özellikler

En az İlköğretim mezunu en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak ve Bursa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Güvenlik Görevlisi için aranan özellikler (6 personel)

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Kadın olmak 18 ila 35 yaş arasında olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Kadın adaylarda en az 160 cm boyunda, olmak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13 kilodan az ya da fazla olmamak, Üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde görev yapmayı kabul etmek ve Bursa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Yayımlanan ilana göre Güvenlik Görevlisi için aranan özellikler (20 personel)

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Erkek olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Erkek adaylarda en az 170 cm boyunda, olmak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13 kilodan az ya da fazla olmamak, Üniversiteye bağlı merkez ve ilçe birimlerinde görev yapmayı kabul etmek ve Bursa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 21 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 27 Temmuz 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Bursa Uludağ üniversitesi Başhekimlik Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005592970, 00005592897 ve 00005593027’dir.

Üniversite En Az İlkokul Mezun 59 Güvenlik Temizlik Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın