Uzunpınar İlkokulu Sunduğu Nitelikli Eğitimle Örnek Bir Kurum

Uzunpınar İlkokulu Sunduğu Nitelikli Eğitimle Örnek Bir Kurum
Uzunpınar İlkokulu Sunduğu Nitelikli Eğitimle Örnek Bir Kurum
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarının devamında sonraki aşamalara en iyi şekilde hazırlanmış olarak başlamalarının gayreti içindeyiz.

2020 senesinde okulumuzda göreve başlayan okul Müdürümüz Emre Göktürk’ün çabalarıyla okulumuz her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli eğitim vermeye ve öğrencilerine sunduğu olanakları genişletme devam etmektedir.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında; okulumuzun kalorifer kazanı yenilenmesi, covid-19 salgını tedbirleri için tekli sıraların temin edilmesi, bahçemizde düzenleme çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının yapılması, spor malzemelerimizin yenilenmesi, yazar birsen ekim özen ile çevrimiçi söyleşi yapılması gibi pek çok çalışma ve proje gerçekleştirilmiştir.

Covid-19 salgını tedbirlerine ve okulumuzun temizliğine azami özen göstermiş bulunmaktayız. 

Okulumuz, yapılan denetimler sonucunda “Eğitim Kurumlarında Hijyen Standartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş birliği Protokolü” kapsamında “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazanmış bulunmaktadır ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzda hiçbir öğrencimizde Covid-19 vakası görülmemiştir.

 

ilkokul.webp

 

2021 yılında hizmete giren ve halka açık olarak faaliyetine devam eden kütüphanemizde halen 3700 kitap bulunmakta olup, dileyen herkes üye olabilmektedir. 

Aydem Denizli Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile okul kütüphanemize bilimsel kitaplar da kazandırmış bulunmaktayız.

Ayrıca kütüphanemizde 35’i farklı olarak toplamda 100 adet zeka oyunu bulunmakta ve öğrencilerimize zeka oyunları sınıfı olarak hizmet verebilmektedir.

Tüm bunlara ilaveten öğrencilerimize ve velilerimize verdiğimiz değer ve onların bilgilendirmesinin öneminin bilinci ile kullanıma sunduğumuz web sitemiz il birinciliğini elde etti.

Öğrencilerimize daha iyi olanaklar sunabilmek, sosyal ve kültürel alanda gelimlerine de katkıda bulunabilmek adına planladığımız tiyatro sahnesi projemiz, tasarım beceri atölyeleri, yangın tesisatı su kazanının yenilenmesi, gezi faaliyetleri gibi çalışma ve projelerimiz de mevcuttur. Tiyatro sahnesi projemiz için sponsor arayışımız devam etmektedir.

Okulumuzla ilgili gelişmelerin basında (https://www.memuralimi.com.tr) yer almasından memnuniyet duyuyoruz.

Uzunpınar İlkokulu Sunduğu Nitelikli Eğitimle Örnek Bir Kurum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın