Yargıtay Başkanlığı Yüksek Maaş Resmi Gazete 493 Personel Alacak

Yargıtay Başkanlığı Yüksek Maaş Resmi Gazete 493 Personel Alacak
Yargıtay Başkanlığı Yüksek Maaş Resmi Gazete 493 Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılı personel alımları kapsamında ilanlar yayınlanmaya ve personel alımları gerçekleştirilmeye devam ediyor. Yargıtay Başkanlığı tarafından Resmi Gazete Üzerinden 212 Kamu personeli alımı gerçekleştirileceği ilan edildi.

Alımı Yapılacak Unvanlar

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için alımı yapılacak unvanlar 100 Zabıt Katibi, 32 Güvenlik Görevlisi, 13 Çözümleyici, 7 Programcı, 43 Teknisyen, 16 tekniker, 1 adet kameraman, 2 adet Sistem uzmanı, 10 Aşçı, 7 Garson, 249 Temizlik Görevlisi ve 13 Adet Bahçıvan alımları gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Müracaat Koşulları

Başvuru yapacak adaylarda Türk vatandaşı olma, Kamusal haklardan mahrum bulunmama, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, Unvanın Gerektirdiği KPSS puanına sahip olma, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, adayların vardiyalı çalışmaya engel durumunun olmaması, görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmaması, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan mahrum olmama şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar (https://www.turkiye.gov.tr/yargitay -is-basvurusu) internet adresi üzerinden e-Devlet sistemine üye girişi yaparak elektronikortamda başvurularını gerçekleştire bileceklerdir. Başvuru yapacak adaylar Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular Bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç başvurular 11 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

212 Kişilik İlan metni.

279 Kişilik İlan Metni.

2 Kişilik İlan metni.

Yargıtay Başkanlığı Yüksek Maaş Resmi Gazete 493 Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın