Ziraat Bankası 2021 Yılı Personel Alımı İnternet Başvurusu Başladı

Ziraat Bankası 2021 Yılı Personel Alımı İnternet Başvurusu Başladı
Ziraat Bankası 2021 Yılı Personel Alımı İnternet Başvurusu Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Bankası A.Ş. çok sayıda personel alımı için başvuru ilanlarını yayımladı. 9 Mart 2021 tarihi itibarıyla 230 banka personeli memur alımları için başvuru sürecine girildi. Bu yazımızda Ziraat Bankası personel alımı kontenjanlarını ve başvuru sürecine dair detayları paylaşıyoruz. İşte KPSS’siz banka personeli alımı ayrıntıları.

Ziraat Bankası Personel Alımı Süreci

Adaylar başvurularını haberimizin en altında yer alan “Başvuru Ekranı” üzerinden sadece online olarak yapmaları gerekiyor. Adaylar sınava katılabilmeleri için 195 TL ödemeyi başvurular sırasında yapmaları da istenmektedir. Başvurular Anadolu Üniversitesi internet sitesi “sınav başvuru” sistemi üzerinden yapılacak. Ödeme ve başvurular aynı sayfa üzerinden sadece online olarak gerçekleştirilecektir.

Ziraat Bankasına personel alımları için başvurular 9 Mart 2021 itibarıyla başlarken, adaylar başvurularını 26 Mart 2021 Cuma gününe kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurularda adaylar ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

Adaylar son altı ay içerisinde çekilen vesikalık fotoğrafı sisteme yüklemeleri de önemlidir. Fotoğrafsız başvuru kabul edilmiyor. Adayların özellikle bu hususa da dikkat etmelerinde fayda var.

Başvurularla ilgili olarak adayların HES kodunu sisteme yüklemeleri gerekiyor. Başvuru formunda yer alan özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşulları ile uyuşmaması halinde başvurular reddedilecektir.

Başvuru Kontenjanları

Ziraat Bankasına personel alımları 4 farklı ilan kapsamında yayımlandı. Başvurular için Ziraat Bankası A.Ş İstanbul merkezli görevlendirilmek üzere müfettiş alımı için 20 kadro verildi. Ayrıca Ziraat Bankası A.Ş. müdürlük birimleri ile kurumsal ve girişimci şubeleri için 80 de uzman yardımcısı kadrosu verildi.

Ziraat Katılım Bankası A.Ş. için ise şube ve genel müdürlükler için 100 uzman yardımcısı kadrosu bulunuyor. Ziraat Teknolojisi A.Ş. için ise 30 uzman yardımcısı kadrosu olmak üzere toplamda 230 kontenjana başvurular başladı.

Başvuru Kılavuzları.

Ziraat Bankası 2021 Yılı Personel Alımı İnternet Başvurusu Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın