Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kişilik İlan Ve Başvuru Ekranı

Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kişilik İlan Ve Başvuru Ekranı
Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kişilik İlan Ve Başvuru Ekranı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Yapılan Açıklama:

“Adalet Bakanı Abdülhamit Gülden Son dakika personel alımı açıklaması! Abdülhamit Gül 23 Farklı Unvanda 13 Bin 202 Personel alımı yapılacağını ilan etti.

Bakanın Telegram Üzerinden yaptığı Açıklamaya göre “Sevgili genç arkadaşlarım, personel alım ilanımız yayımlanıyor. İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt kâtibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 Bin 202 yeni personel alıyoruz. Adalet teşkilatımızı sizlerle güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” Şeklinde Açıklamalar Yapıldı.

Yapılacak olan 13 Bin 202 Personeli Neredeyse Yarısı İnfaz koruma memuru ve 1500’ Ü işçi kadrolarında yapılacak. Geriye kalan sayı iste 21 farklı unvanda toplamda 23 farklı unvanda 13 Bin 202 Personel alımı gerçekleştirilecek. Şeklinde açıklama yapıldı.”

Bu Gün ise İlanlar Yayınlanmaya başladı!

Ceza Ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü 5 Bin 358 Personel

Yayınlanmış olana ilana göre Ceza Ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere 8 farklı unvanda 5 Bin 358 personel alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak unvanlar; 4 Bin 918 İnfaz ve Koruma memuru, 157 teknisyen, 156 Destek personeli(Şoför),53 Hemşire, 33 Aşçı, 20 sağlık teknikeri, 19 Büro personeli ve 4 kalorifer personeli olmak üzere Toplamda 5 Bin 358 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak isteyen çalışma adayları için İlan metni.

Adalet Bakanlığı 5 Bin 75 Personel

Yayınlanmış olana ilana göre Adalet bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere farklı unvanda 5 Bin 75 personel alımı gerçekleştirilecek.

Alımı Yapılacak Unvanlar; 3 Bin 605 Zabıt Katibi, 700 Mübaşir, 625 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 110 Şoför ve 25 Aşçı alımı şeklinde toplamda 5 Bin 75 personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen çalışma adayları için İlan metni.

Adalet Bakanlığı 814 İcra Katibi Personeli Alımı

2020 Yılı KPSS P-3, P-93 ve P-94 puan grubu türünden KPSS en az 70 puan almış olanlar ilana başvurularını yapabileceklerdir. Alımı yapılacak olan unvan ise 81 Sözleşmeli İcra kâtibi Olarak gerçekleştirilecektir. Alımlar Yazılı daha sonra sözlü olarak yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen çalışma adayları için İlan metni.

Adalet Bakanlığı 237 Personel Alımı

Yayınlanmış olana ilana göre Adalet bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 6 farklı unvanda 237 personel alımı gerçekleştirilecek.

Alımı Yapılacak Unvanlar; Koruma Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İstatistikçi, Mühendis, Teknisyen Ve Tekniker olacak şekilde 6 farklı unvanda toplamda 237 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak isteyen çalışma adayları için İlan metni.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, Kamusal Haklarından mahrum olmama, Türk ceza Kanununun 53’üncü Maddesinde belirtilen suçlardan süresi geçmiş bile olsa ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Askerlik ile ilişiği bulunmama, Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, belirli unvanlar için En Az KPSS 70 Puan alma ve 18 yaşını tamamlamış olma şartları ile alımlar gerçekleştirilecektir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Başvuru Yapacak adaylar için Adaylar Haberimizin en alt kısmında bulunan “Başvuru ekranı” giriş yaparak e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylar başvurularını 23 Şubat Bu Gün itibari ile başvurularını yapabilecek olup, 12 Mart 2021 Tarihi saat 23.59 A kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar En fazla 1 adet kadroya başvuru yapabilecek olup birden fazla yapılacak olan başvuruları kabul edilmeyecektir.

Adaylar başvuru işlemini tamamlandıktan sonra “Başvurularım ”ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Kişilik İlan Ve Başvuru Ekranı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın