Belediye Ortalama 6000-7000 TL Maaş İle Daimi Personel Alıyor

Belediye Ortalama 6000-7000 TL Maaş İle Daimi Personel Alıyor
Belediye Ortalama 6000-7000 TL Maaş İle Daimi Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden kamu kurumları ve belediye başkanlıkları ilan yayınlıyor. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Aydın Koçarlı belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet daimi makine mühendisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar için başvuruları onaylanan adaylar mülakatı da onaylandıktan sonra çalışmaya hak kazandıktan sonra ortalama maaşı 6000-7000 TL arası olacaktır.

Başvuru Nasıl Gerçekleştirilecek,  Şekli Ve Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar Gündoğan Mahallesi Çine mahallesi No:16/1 2. Kat Koçarlı/AYDIN adresine istenilen belgeleri ve aranan şartlarını yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular 24 Şubat 2021 Tarihinden itibaren başlamış olup 25 Şubat 2021 Tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. İstenilen belgeler ve aranan şartlar eksiz bir şekilde tamamlandıktan sonra başvurular gerçekleştirilebilecektir.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları

Süresi geçmiş dahi olsa Türk Ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış olma veya mahkûm olmamış olma, Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun olma, İngilizce dil seviyesi yüksek, Microsoft Office programlarını iyi bir derece kullana bilen, aydın il sınırları içerisinde en az 6 yıldır ikamet ediyor olma, sabıka kaydı bulunmayan şartları ile 1Daimi bayan personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Özgeçmiş/CV, Diploma fotokopisi veya aslı, sabıka kaydı, nüfuz cüzdanı fotokopisi, Nüfus kayıt örneği, 1 Adet fotoğraf ve eğitim sertifikası belgeleri istenilmektedir.

İlan metni – Başvuru kılavuzu.

Belediye Ortalama 6000-7000 TL Maaş İle Daimi Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın