Büyükşehir Belediyesi KPSS 55 Puanla 100 Kamu Personel Alımı Yayımladı

Büyükşehir Belediyesi KPSS 55 Puanla 100 Kamu Personel Alımı Yayımladı
Büyükşehir Belediyesi KPSS 55 Puanla 100 Kamu Personel Alımı Yayımladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından 100 devlet memur alımı için resmi ilan yayımlandı.

Başvuru Tarihleri

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; 5 Ekim 2020 tarihinden 9 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar, istenen belgelerle birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçmünü yapmak üzere Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi Kepez ANTALYA adresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı birimine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır. Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Şartları

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun olmak En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. İlan edilen itfaiye eri kadroları için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı önlisans KPSS puan türünden, en az 55 puan almış olmak, 

Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

Bölüm şartı

İtfaiye eri alımı için: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun olmak En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Başvuru kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi KPSS 55 Puanla 100 Kamu Personel Alımı Yayımladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın