Büyükşehir Belediyesi Sürekli İşçi Alımı Yapıyor

Büyükşehir Belediyesi Sürekli İşçi Alımı Yapıyor
Büyükşehir Belediyesi Sürekli İşçi Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan personel alımı ilanına göre Denizli PERAŞ Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 adet daimi personel alımı gerçekleştirilecek. İlana göre Başvuruları Onaylanan çalışmaya hak kazanan kişiler daimi nitelikte çalışacaktır.

Alım yapacak kurum PERAŞ Denizlik Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş Kurumu alımı gerçekleştirecek olup başvuruları kurum alacaktır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar PERAŞ Denizlik Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş Denizli adresine istenilen belgeleri ve aranan şartlarını yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılacaktır.

Başvurular 24 Şubat 2021 Tarihinden itibaren başlamış olup 26 Şubat 2021 Tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. İstenilen belgeler ve aranan şartlar eksiz bir şekilde tamamlandıktan sonra başvurular gerçekleştirilebilecektir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan mail adresine Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olan CV elden, Posta veya e-posta yolu ile yapılacaktır.

Alım Yapılacak Unvanlar Ve Alım Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, İşini yapmasına engel fiziksel, zihinsel veya bulaşıcı hastalığı bulunmama ve Denizli il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları 2 adet arıtma tesisleri işletme operatörü alımı gerçekleştirilecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, İşini yapmasına engel fiziksel, zihinsel veya bulaşıcı hastalığı bulunmama ve Denizli il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları 1 adet Eğitmen alımı gerçekleştirilecektir.

İlan Metni.

Büyükşehir Belediyesi Sürekli İşçi Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın