Eğitimi Bırakmayan Vali

Eğitimi Bırakmayan Vali
Eğitimi Bırakmayan Vali
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valimiz okumayı bırakmıyor. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, 7 diplomasının ardından 8.ye hazırlanıyor. Kendisi bu durumu şu anda mesleğimin 24.yılındayım, aradan geçen süre zarfında bir yandan mesleğimi icra ettim bir yandan da kendimi geliştirmeye özen gösterdim diye açıklıyor. Her zaman da öğrenmeye devam ettiğiniz açıklıyor. Artık onun için eğitim öğretim değil bir hayat tarzı. Sözlerine bu şekilde devam eden vali, diplomaları almanın yanı sıra kendisini geliştirdiğini de bildiriyor.

4 Fakülte, 1 Yüksekokul, 2 Yüksek Lisans Diploması

Konya İmam Hatip Lisesi’nden 1990 yılında mezun olan Çiftçi, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 85.Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak mülki amirlik kariyerine başlayarak, Erzurum, Aksaray, Nevşehir, Bitlis, Kırşehir gibi yerlerde kaymakamlık yaparak devam ettirdi. Hayatına aynı zamanda İçişleri Bakanlığı Personel Geneler Müdürlüğü Daire başkanlığını da sığdırdı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın özel kalem müdürlüğünü ve başkan başmüşavirliğini de yaptı. Bu görevlerin yanı sıra okumaktan da vazgeçmedi. Aynı zamanda 2018 yılında Çorum Valisi olarak göreve atanmayı başardı. Çorum Valisinin eğitim serüveni herkesi imrendirecek şekilde. Çalışmaktan vazgeçmemiş olan vali, aynı zamanda aldığı eğitimler ile de en iyi şekilde kendisini geliştirmeye devam ediyor.

24 Yıllık Kamu Görevlisi

Vali, 24 yıllık kamu görevleri ile işini hakkı ile yapmış. Eğitim hayatını da sürdürmeyi başarmış olan Çiftçi, Mülkiye’nin ardından Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Adalet, İktisat, Uluslararası İlişkiler gibi bölümleri de bitmiştir. Çiftçi aldığı bu eğitimlerin aynı zamanda hayatına da etki ettiğini söylüyor. Artık onun için eğitim almak bir yaşam tarzı olduğundan bununla gurur da duyuyor. Hem kendisini geliştirmesi açısından hem de direkt olarak kendisine eğitim ile kattıkları ile görevini çok daha iyi yerine getirdiğinden bahsediyor. Eğitim hayatı bitmeyecek olan Vali Mustafa Çiftçi direkt olarak 8.diplomanın da hazırlığını yapıyor. Bu şekilde kamuda çalışanlara da kendilerini geliştirmeleri konusunda örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Eğitimi Bırakmayan Vali

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın