En Az İlkokul Daimi Personel Alımı Başvuruları! KPSS Yok

En Az İlkokul Daimi Personel Alımı Başvuruları! KPSS Yok
En Az İlkokul Daimi Personel Alımı Başvuruları! KPSS Yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırklareli il iş ilanları kapsamında İŞKUR bünyesinde yeni personel alımı için başvuru ilanı yayımlandı. Evrensekiz Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketi için 5 daimi kamu işçisi “temizlik personeli” alımı yapılacak. KPSS şartı olmayan ilan için başvurulara dair tüm detaylar şu şekildedir:

Başvuru Süreci

Başvuru Tarihleri 1 Mart 2021 ile 5 Mart 2021 tarihleri arasından “Kırcaali Mah. Cumhuriyet Cad. No: 64 Evrensekiz-Lüleburgaz” adresine başvuru yapılması gerekiyor. Başvurularla ilgili olarak iletişim bilgileri de şu şekildedir: Adaylar başvuru için 0 288 4439001 numaralı telefondan yetkili kişi olarak kılavuzda belirtilen personele başvuru belgelerini şahsen vererek tamamlayabilecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye iştirakında 5 temizlik görevlisi alımına başvuru için genel şartlar belli oldu. Başvuru şartlarına ve başvuru belgelerine dair detaylar da şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekmektedir.

Medeni haklarını kullanma ehliyetinde olmak gerekmektedir.

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak gerekmektedir.

657 sayılı Kanunun 48. maddesinin (A) bendi (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak gerekiyor.

Lüleburgaz sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gerekiyor.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak (Yapmış olmak, tecil ettirmek vb.), en az ilkokul mezunu olmak ve sürücü ehliyeti olmak gerekiyor.

Müracaatlar için 5 pozisyon için Evrensekiz Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketine dilekçe ile şahsen yapılacak olup, başvuru dilekçesinde hangi pozisyona başvuru yapılacağı açıkça belirtilecektir.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 4 Adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Belgesi, İkametgah belgesi, Vukuatlu nüfus Kayıt Örneği, Askerlik durum belgesi, Diploma fotokopisi istenmektedir.

Başvuru Kılavuzu.

En Az İlkokul Daimi Personel Alımı Başvuruları! KPSS Yok

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın