Erciyes Üniversitesi KPSS Şartsız 19 Kadrolu İşçi Alımı Başladı

Erciyes Üniversitesi KPSS Şartsız 19 Kadrolu İşçi Alımı Başladı
Erciyes Üniversitesi KPSS Şartsız 19 Kadrolu İşçi Alımı Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, İŞKUR aracılığı ile 23 Temmuz 2020 tarihinde kadrolu kamu işçisi alımı için resmi ilanlar yayımlandı.

Alım yapılacak unvanlar 14 güvenlik görevlisinin yanı sıra 5 temizlik görevlisi olarak belirlendi.

Başvurular nasıl yapılacak?

14 kilişik Güvenlik Görevlisi alım ilanına İş İlan No (00005596819) ile İŞKUR internet sitesi üzerinden, 5 kadrolu Temizlik Görevlisi alımı için iş İlan No (00005597401) olarak duyuruldu. Her iki ilan için adaylar dilerse Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne giderek başvuru işlemini tamamlayabilecekler.

23 Temmuz 2020 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 27 Temmuz 2020 tarihinde sona erecektir. Adayların başvuru işlemlerini süresi içinde tamamlaması gereklidir.

5 Temizlik görevlisi alımı için: sadece kadın adaylar başvurabilecektir. İlanda belirtilen bilgiye göre en az ilköğretim mezunları başvurabilecek olup, üst öğrenim şartı bulunmamaktadır. Yani ilköğretim mezunlarının yanı sıra ortaöğretim (lise), ön lisans ve lisans mezunları bu ilana başvuru yapabilecektir.

12 Güvenlik görevlisi alımı için: bu alıma erkek ve kadın adayların başvuru alınacaktır. En az ortaöğretim mezunları bu alıma başvurabilecek olup, ön lisans ve lisans mezunları da dilerse başvurabilecek.

Her ili alım için belirlenen ortak şart: 27 Temmuz 2002 ile 21 Temmuz 1989 tarihleri arasında doğan kişiler başvurabilecektir.

Kura ve Sözlü sınav

Sözlü sınava alınacak asıl adayların listesi açık iş sayısının dört katı, öncelik hakkına sahip olanların dört katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur.
Kura Çekimi sonucunda belirlenen adaylar Sözlü Sınava alınacaktır

Erciyes Üniversitesi KPSS Şartsız 19 Kadrolu İşçi Alımı Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın