Gelir İdaresi Başkanlığı 280 Personel Alımı Yarın Son!

Gelir İdaresi Başkanlığı 280 Personel Alımı Yarın Son!
Gelir İdaresi Başkanlığı 280 Personel Alımı Yarın Son!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumları personel alımları yapmaya ve ilan yayınlamaya devam ediyor. Yayınlanan kamu personeli alımı ilanına göre Gelir idaresi başkanlığı Bünyesine 280 Şoför alımı gerçekleştirilecek. Başvurular yarın Sona erecektir.

Başvuru Şekli, Tarihi ve yeri

Sınava başvurmak isteyen adaylar en geç bu gün saat 17.00 Kadar başvuru kılavuzunda yer alan adrese kayıt olarak başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak başvurularını yapabileceklerdir.

Sözlü sınavı girmeye hak kazanan adaylar 16 Mart 2021 ve 25 Mart 2021 tarihleri arasında sınava tabi tutulacaklardır. Adayların isimleri ile birlikte sınavdan En az 10 gün önce kurumun resmi internet sayfası üzerinden ilan edilecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış T.C vatandaşı olma, , askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak, olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor 18 Yaşını tamamlamış olma Şartları ile Toplamda 280 Sözleşmeli Şoför alımı gerçekleştirilecek.

İlan metni.

Gelir İdaresi Başkanlığı 280 Personel Alımı Yarın Son!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın