İŞKUR Üzerinden Belediye En Az İlkokul Başkanlığı Daimi İşçi Alacak

İŞKUR Üzerinden Belediye En Az İlkokul Başkanlığı Daimi İşçi Alacak
İŞKUR Üzerinden Belediye En Az İlkokul Başkanlığı Daimi İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun iline bağlı Yağlıdere ilçe belediyesi başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre belediye başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 adet daimi işçi alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak Unvanlar

İş sahibi olmak isteyen için Giresun iline bağlı Yağlıdere ilçe belediyesi başkanlığı bünyesine 2 adet işçi alımı gerçekleştirilecek. Alımı yapılacak olan unvanlar iste 1 Isıtma ve sıhhi tesisatçı ve 1 Beko loder alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvuru İçi Müracaat Koşulları

Isıtma ve sıhhi tesisatçı: En az ilköğretim mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, En faz lise ve dengi okullardan mezun olma, 52 yaşını tamamlamamış olma, Yağlıdere İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, Sabıka kaydının bulunmaması, E sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları ile 1 adet Isıtma ve sıhhi tesisatçı işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Beko loder alımı: En az ilköğretim mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, En faz lise ve dengi okullardan mezun olma, 40 yaşını tamamlamamış olma, Yağlıdere İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, Sabıka kaydının bulunmaması, G sınıfı sürücü belgesine sahip olma ve Kazıcı Yükleyici operatörlük belgesine sahip olma şartları ile 1 adet Beko Loder işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular 22 Şubat 2021 tarihinde bu Gün başladı. Başvurular e n geç 26 Şubat 2021 tarihi Cuma gününe kadar başvurular gerçekleştirilebilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yer

Isıtma ve sıhhi tesisatçı kadrosuna Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi Sayfası üzerinden 00005892998 İŞKUR iş ilan numarasını aratarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda İstenilen gerekli belgeleri ve adaylarda aranan şartları yerine getiren adaylar bu ilana başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Beko Loder kadrosuna Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi Sayfası üzerinden 00005893009 İŞKUR iş ilan numarasını aratarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda İstenilen gerekli belgeleri ve adaylarda aranan şartları yerine getiren adaylar bu ilana başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Isıtma ve sıhhi tesisatçı: Kimlik Fotokopisi veya aslı, Sabıka kaydı ve E sınıfı sürücü belgesi aslı veya fotokopisi belgeleri ile başvurular gerçekleştirebileceklerdir.

Beko Loder: Kimlik Fotokopisi veya aslı, Sabıka kaydı, G sınıfı sürücü belgesi aslı veya fotokopisi ve Kazıcı Yükleyici operatörlük belgesi belgeleri ile başvurular gerçekleştirebileceklerdir.

İŞKUR Üzerinden Belediye En Az İlkokul Başkanlığı Daimi İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın