İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul iş ilanları genelinde açıklanan memur alımı için başvurmak isteyenlerin üniversite rektörlüğü tarafından bildirilen şartları karşılaması gerekmekte.

Uygulanacak olan yazılı ve sözlü sınava katılacak adayların seçim aşamalarında açıklanan kararlar gereğince 2020 KPSS P3 sınav sonuçlarının puanının yüzde 70 ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınarak gerçekleştirilecektir.

Başvuru Bilgileri Nelerdir?

Başvuru Bitiş Tarihi: 14.10.2021

Başvuru Yeri: İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı

Rektörlük Binası Zemin Kat Avcılar/İSTANBUL

Yazılı sınav, 20.10.2021 tarihinde saat 10.00 – 12.00 saatleri arası İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Seminer Salonu Avcılar-İstanbul adresinde yapılacaktır.

 

istanbul-universitesi-kayit.webp

 

Başvuru Şartları

İstanbul memur alımı için başvuracak kişilerin lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti olması ve Türk vatandaşı olmak.

Kamu personel alımları için çalışacak kişilerin her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgelerinin olması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Üniversite işçi alımı kapsamında başvuru gerçekleştireceklerin çalışma sürelerini gösteren belgelerinin olması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Başvuru yapacak olan adayların özel sektörde çalışanlar için SGK hizmet dökümlerinin olması ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Bütün başvuran kişilerin kamu kurumlarında çalışanlar için çalıştıkları kurumdan alınacak hizmet belgesi ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın