İzmir Belediyesi 10 Bin TL Maaş İle Kamu Personel Alımı

İzmir Belediyesi 10 Bin TL Maaş İle Kamu Personel Alımı
İzmir Belediyesi 10 Bin TL Maaş İle Kamu Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir iş ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin Üniversitelerin tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemler vb. bölümlerinden mezun olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

İZMİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Yazılım mühendisi alımı için son başvuru tarihi 24.11.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu işlemleri kuruma şahsen gerçekleştirilecektir.

 

izmir-belediye-personel-alim.jpg

 

BİLGİSYARA MÜHENDİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu kurumu için başvuru yapmak isteyenlerin yazılım alanında deneyimli olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, nesneye yönelik programlama deneyimi olması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

İnovasyon teknoloji kuruluşu ilanları için görev almak isteyenlerin tasarım kalıpları konusunda deneyim sahibi olması, emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olması, web uygulama geliştirme konularında tecrübeli olmaları ve işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

Bütün başvuru yapacak olan adayların geliştirme ve alt yapının teknolojik gelişmelere uyarlanması konusunda tecrübeli olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, tasarım ve sorgulama alanında çalışmalar yapmış olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Belediye personel alımları için vatandaşların iş ihtiyaçları çerçevesinde uygun yazılım çözümlerinin mimarisini tasarlaması, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve analist ekibine idari ve teknik olarak liderlik edebilmeli.

İzmir Belediyesi 10 Bin TL Maaş İle Kamu Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın