Kamu Dayanışma Ve Yardımlaşma Vakfı Personel Alımı

Kamu Dayanışma Ve Yardımlaşma Vakfı Personel Alımı
Kamu Dayanışma Ve Yardımlaşma Vakfı Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ Saray sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bünyesinde görevlendirilmek üzere muhasebeci alımı için yayınlanan ilanı için başvuracak kişilerin T.C. Türk vatandaşı olmak zorunluluğu bulunuyor.

GÜNCEL KAMU PERSONEL ALIMI

•    Saray dayanışma vakfı memur alımı son başvuru tarihi 29.11.2021 olarak açıklanmıştır.

•    İş başvurusu yapacak olan adayların aşağıda bulunan link üstünden yapılması gerekiyor.

•    Telefon Bilgisi: 0 282 768 19 56

https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr

 

dayanisma-vakfi-personel-alim.jpg

 

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Güncel memur alımı ilanları için açıklanmış olan resmi bilgilerde Tekirdağ Saray sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı için ilan edilen ilanı için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

2.    Güncel Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personel Alımları için yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

3.    Tekirdağ iş ilanları için iş başvurusu yapmak isteyenlerin 35 yaşından büyük olmaması ve personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

4.    Kamu alımları için başvuru yapmak isteyenlerin üniversitelerin 4 yıllık eğitim vermekte olan işletme, iktisat, kamu yönetimi, maliye, ekonomi, muhasebe ve finans yönetimi mezunu olmaları ve başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

5.    Bütün bay ve bayan adayların KPSS P3 puan türünden 60 puan almış olmaları, son altı aydır Saray ilçesinde ikamet ediyor olmaları ve resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Kamu Dayanışma Ve Yardımlaşma Vakfı Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın