Kamu Güvenlik Alımı! 20 Personel Alımı Yapılacak

Kamu Güvenlik Alımı! 20 Personel Alımı Yapılacak
Kamu Güvenlik Alımı! 20 Personel Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir iş ilanları genelinde görev almak isteyenlerin süresi geçerli olan güvenlik kimlik kartlarının bulunması, çalışma izinlerinin olması, ortaokul mezunu olmaları ve İzmir sınırları içerisinde yaşıyor olmaları gerekiyor.

KAMU PERSONEL ALIMI DUYURUSU

•    İzenerji İzmir işçi alımı son başvuru tarihi 30.11.2021 olarak açıklanmıştır.

•    Başvuru yapacak vatandaşların belediye başkanlığı hizmet binasına şahsen başvurmaları gerekiyor.

•    Telefon Bilgisi: 0 232 411 77 00

 

guvenlik-alimi.jpg

 

GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

1.    Kamu güvenlik alımı yapılması için yayınlanmış olan iş ilanları bilgisinde yayınlanan ilanı için başvuracak kişilerin TC Türk vatandaşı olmak zorunluluğu bulunuyor.

2.    İzmir büyükşehir belediyesi kuruluşu olan izenerji bünyesinde çalıştırılmak üzere ilan edilen ilanı için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

3.    Belediye Güvenlik 20 Kamu Personeli Alımı için yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

4.    İzmir iş ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin geçerlilik süresi devam etmekte olan özel güvenlik kimlik kartlarının olması ve ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak ünvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

5.    Bütün bay ve bayan adayların, çalışma izinlerinin bulunması, en az ortaokul mezunu olmaları ve İzmir il sınırları içinde yaşıyor olmaları resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Kamu Güvenlik Alımı! 20 Personel Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın