Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’siz 12 İşçi Arıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’siz 12 İşçi Arıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’siz 12 İşçi Arıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan en son kamu iş ilanı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine kamu personeli seçme sınavı puanı aranmadan sözlü sınavı ile 12 sürekli işçi kamu personeli alımı yapılacak.

Branş olarak yayınlanan iş ilanı içeriği 3 kişi Sanat Tarihçisi, 3 kişi arkeolog, 3 kişi şehir ve bölge plancısı, 3 kişi Mimar olarak duyuruldu.

Yapılacak Kamu Personeli Alımına Başvuru Şartları

Kamu Personeli adaylarının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (3) numaralı alt bendi dışındaki alt bentlerinde belirtilen genel şartları taşıması,

Son başvuru tarihi itibarıyla lisans Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Arkeoloji, Sanat Tarihi bölümlerinden mezun olmaları,

Alanlarında en az beş yıllık mesleki deneyime sahip olduklarına ilişkin resmî belgeye sahip olmaları,

Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hallerinin bulunmaması,

Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları durumunda denkliği YÖK tarafından tasdik edilmiş diploma veya geçici mezuniyet belgesine sahip olmaları şartları bulunmakta.

Düzenlenen Bu Kamu Alımına Başvuru Şekli ve Süresi

Kamu alımına şartları taşıyarak başvurmak isteyen adayların elektronik ortamda 30 Temmuz 2020 ile 17 Ağustos 2020 tarihleri arasında başvuruları alınacak.

Adayların Bakanlık internet sitesinin ana sayfasında bulunan sınav başvuru sistemi başlıklı linkten başvurularını gerçekleştirmesi gerekmekte.

Adayların gerekli işlemleri yapmadan önce sorunla karşılaşmamaları açısından aynı sayfada yayınlanan Sınav Başvuru Kılavuzunu incelemeleri gerekmekte.

Elektronik ortamda başvuru yapan adayların, “Sınav Başvuru Sistemi” aracılığıyla alınan Kapadokya Alan Başkanlığı Sürekli İşçi Personel Başvuru Formunun ıslak imzalı çıktısı ile sisteme yüklenen mesleki deneyime ilişkin belgeleri “Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 50 100.Yıl – ANKARA” adresinde bulunan Bakanlık Personel Genel Müdürlüğüne 28 Ağustos 2020 günü mesai bitimine kadar elden veya posta yolu ile ulaştırması gerekmektedir. Islak imzalı başvuru formu ve mesleki deneyime ilişkin belgenin 28 Ağustos 2020 günü 17:30’a kadar Bakanlık genel evrak kayıt sistemine kaydının yapılmaması halinde başvuru yapılmamış kabul edilecek.

Ayrıca, eksik bilgi ve belge ile yapılacak başvurular da işleme konulmayacak. Aranan şartlardan herhangi birini taşımadığı tespit edilen adayların başvurusu değerlendirmeye alınmayacak. Giriş sınavına katılacak adayların listesi Bakanlık internet sitesinde 11 Eylül 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Sınava katılma hakkı elde edemeyen başvuru sahiplerine ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır. Adaylar, giriş sınavına katılacakların listesine, isim listelerinin Bakanlık internet sitesinde ilanından itibaren beş iş günü içinde gerekçeleriyle birlikte, Personel Genel Müdürlüğüne yazılı olarak itiraz edebileceklerdir. İlanı ayrıntılı incelemek için tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’siz 12 İşçi Arıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın