Mersin Üniversitesi Sınavsız 12 Personel Alımı Resmi Gazete’de

Mersin Üniversitesi Sınavsız 12 Personel Alımı Resmi Gazete’de
Mersin Üniversitesi Sınavsız 12 Personel Alımı Resmi Gazete’de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 12 personelin 9 Hemşire, 1 psikolog, 1 Röntgen Teknisyeni ve 1 Sağlık Teknikeri olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 15 – 29 Ocak 2021 (Mesai bitimine kadar) tarihleri arasında yapacaklardır. 

Başvuru şekli ve yeri

Adayların öncelikle istenen belgeler kısmında yer alan 1 (bir) numaralı online başvuru formunu doldurmaları zorunludur. Online başvurusunu tamamlayan adaylar asıl başvurularını ilan bitim tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır.

Adaylardan istenen belgeler

Ön Başvuru Formu (Lütfen Bilgisayar Ortamında İndirip Doldurunuz), 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi, Diploma Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi, Özel Şart Belgesi (varsa), Fotoğraf (1 adet), Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için) istenmektedir.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet memurları Kanunu’nun 40 ve 41. Maddelerinde belirtilen yaş ve öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylarda aranan özel nitelikler

Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93, Sağlık Meslek Lisesi Mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması, Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.) şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (7 Personel)

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi lisans programından mezun olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak, 3. Basamak kamu hastanelerinde plastik cerrahi servisinde en az 5 yıl çalışmış olmak, Yara bakımı eğitimi almış olmak ve belgelendirmek.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak, 3. Basamak kamu hastanelerinde en az 5 yıl çalışmış olmak, 3. Basamak kamu hastanelerinde Nefroloji ve Endokrinoloji servislerinde çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Psikolog İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Psikoloji lisans programından mezun olmak, Zeka Testi eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, Aile ve Evlilik Terapisi sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek, Rorschach Testi eğitimi sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek, Psikodrama Grup Psikoterapisi eğitimi sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek, Çocuk nöroloji alanında ketojonik diyet alan çocuklarla ilgili eğitim almış olmak ve belgelendirmek.

Röntgen Teknisyeni İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarının birinden mezun olmak, 2. veya 3. Basamak kamu hastanelerinde alanında en az 4 yıl çalışmış olmak, 2. veya 3. Basamak kamu hastanelerinde en az 2 yıl Kemik Dansitometrisi cihazı kullandığını belgelendirmek, 2. veya 3. Basamak kamu hastanelerinde en az 3 yıl Manyetik Rezonans Görüntüleme cihazı kullandığını belgelendirmek, 2. veya 3. Basamak kamu hastanelerinde en az 3 yıl Bilgisayarlı Tomografi cihazı kullandığını belgelendirmek, CT (Bilgisayarlı Tomografi) sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi almış olmak ve belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım Önlisans programlarının birinden mezun olmak,Travmalı Hastaya Yaklaşım ve İmmobilizasyon Uygulama eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, Kardiyo Pulmoner Resüsitasyon eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, Akut Koroner Sendrom, Kardiyoversiyon, Defibrilasyon ve Pace-maker Uygulama eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, Hastane Öncesi Acil Bakımda Kritik Girişimler Uygulama eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, Temel ve İleri Havayolu Uygulamaları eğitimi almış olmak ve belgelendirmek, İnovasyon-İletişim Teknikleri-Duygusal Zeka ve İlişki Yönetimi eğitimi almış olmak ve belgelendirmek.

Başvuru kılavuzu.

Mersin Üniversitesi, Lise Mezunu, Önlisans Mezunu, Lisans Mezunu, Hemşire, Psikolog, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri

Mersin Üniversitesi Sınavsız 12 Personel Alımı Resmi Gazete’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın