OGM ve Tarım KPSS Şartsız 118 Kamu Personeli Alımı

OGM ve Tarım KPSS Şartsız 118 Kamu Personeli Alımı
OGM ve Tarım KPSS Şartsız 118 Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuya personel alımları yapılmaya davam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımları kapsamında eleman alımı yapacağını ilan etti.

Başvuruda bulunacaklar için toplamda Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı bünyelerine 118 adet işçi alımı yapılacak.

Başvuru yapacaklar için alımlar 13 farklı unvanda yapılacak olup alımı yapılacak unvanların Tarım Hizmetleri İşçisi 68 kişi, 27 Genel Temizlik Görevlisi, inşaat işçisi 4 kişi, 4 kalorifer işçisi 4 kişi, aşçı 4 kişi, 3 sıhhı tesisatçı, kaynakçı 2 kişi, oto boyacı 3 kişi, Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme) işçisi 1 kişi, 1 ağır vasıtaişçisi 1 kişi, gemi adamı 1 kişi olmak üzere 118 işçi alımı yapılacak.

Başvuruda Aranan Şartlar Neler

Başvuruda bulunacaklar için adayların Türk soylu Türk vatandaşı olması gerekli olduğu kurum tarafından açıklandı.

Başvuru yapacak adaylarda Kamusal haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekmektedir.

Af olmuş olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlardan ya da herhangi bir yüz kızartıcı suçtan dolayı önceden hiç mahkum olmamış olmak gerekiyor.
Başvuruda aranan şartlar arasında herhangi bir SGK kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olma koşulu da aranmaktadır.

Alımlarda yaş şart sınırının en az 18 yaşını tamamlamış olma ve en büyük yaş koşulunın ise 40 yaşından gün almıyor olma koşulu aranıyor.

Başvurular Nasıl Yapılır

Başvuru yapacaklar için bu ilan 20 Eylül 2021 tarihi pazartesi günü İŞKUR üzerinden yayınlanacak olup müracaatlar 4 gün içinde 24 Eylül tarihine kadar yapıla bilecek olup müracaatlar yalnızca İŞKUR Web sitesinden yapılacaktır.

Güncel iş ilan numaralarına erişmek isteyen adaylar için sitesi takipte kalarak öğrene bilirsiniz.

https://www.memuralimi.com.tr/d/file/ogm-tarim-orman.pdf

Başvuru kılavuzu

OGM ve Tarım KPSS Şartsız 118 Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın