Sınavsız Olarak Kamu Kurumuna Kadrolu İşçi Alımı İlanları

Sınavsız Olarak Kamu Kurumuna Kadrolu İşçi Alımı İlanları
Sınavsız Olarak Kamu Kurumuna Kadrolu İşçi Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş başvurusu yapacak olan kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekiyor.

KAROLU İŞÇİ ALIMI İLANLARI

Haşere ilaçlama işçisi alımı son başvuru tarihi 22.11.2021 olarak açıklanmıştır.

Belediye işçi alımı ilanları kapsamına çalışmak isteyenlerin aşağıda yazılı kurum sitesi üstünden başvurmaları gerekmekte.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

istanbul-belediye-isci-alimi.jpg

 

KAMU İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul belediyesi personel alımı için çalışmak isteyenlerin kimyevi maddelere karşı alerjisi olmaması, kamusal haklardan mahrum olunmaması, temizlik yapmaya engel bir durumunun olmaması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Kamu alımı için görev almak isteyenlerin ürünlerin depoya taşınmasını ve istiflenmesini yapabilmeli, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, amirlerin verdiği işleri eksiksiz yerine getirmesi ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor.

Belediye iş ilanları için görev almak isteyenlerin aidiyet duygusuna sahip olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, araç gereçlerin genel bakımlarının yapılmasını sağlamalı ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

Kamu kurumu içinde çalışacak kişilerin kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmeli, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları, düzenleme ve temizlik işlerinin yerine getirilmesini yapması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Sınavsız Olarak Kamu Kurumuna Kadrolu İşçi Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın