Sivas Hafik Belediyesi Açıktan Memur Alımı yayınlandı

Sivas Hafik Belediyesi Açıktan Memur Alımı yayınlandı
Sivas Hafik Belediyesi Açıktan Memur Alımı yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Hafik belediyesi açıktan memur alım başvuru şartları

Hafik belediyesi başkanlığınca açıktan alım şartlarına göre bir adet muhasebe memuru alımı yapılacaktır. Alım ile ilgili detaylar ilan ile arz edilmiştir. Arz edilen detaylar genel ve de özel şartlar olarak belirlenmiştir.

İlanda yer alan genel şartlar:

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya tescil ettirmiş olmaktır. Bunun yanı sıra başvuruda bulunacak bütün adaylar için görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık probleminin bulunamamasıdır. Yine bütün adayların 657 sayılı devlet memurları kanunu hükümlerini taşıyor olmaları gerekmektedir.

İlanda yer alan özel şartlar:

Bütün adayların ilanda belirtilen muhasebe memuru için fakültelerin  İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2018 KPSS lisans düzeyinde en az 70 puan almış olmaları istenmektedir.

Başvuru yapmak için istenen belgeler:

Nüfus cüzdanı aslı veya onaylanmak üzere fotokopisi, Diploma ve mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ya da e devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. KPSS sonuç belgesinin öğrenci seçme ve yerleştirme merkezinin sitesinden alınan doğrulama barkotlu çıktısı. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, iki adet biyometrik fotoğraf istenmektedir.

Başvurular Sivas Hafik Belediyesinin internet sitesinden temin edilecek olan başvuru formu ile 12 Ekim ile 16 Ekim 2020 tarihleri arasında şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Postada meydana gelecek olan aksaklıklardan adaylar sorumludur. Bunun yanı sıra başvurular elektronik ortamda hafik@hafik.bel.tr adresinden de yapılabilecektir. Hafik Belediye başkanlığI ilanıdır.
Başvuru kılavuzu

 

Sivas Hafik Belediyesi Açıktan Memur Alımı yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın