Son 20 Günün En Düşük Vaka Sayısına Ulaşıldı

Son 20 Günün En Düşük Vaka Sayısına Ulaşıldı
Son 20 Günün En Düşük Vaka Sayısına Ulaşıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

99 Kişi Hayatını Kaybetti

26 Nisan tarihine ait verilere göre son 24 saat içerisinde 99 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yapılan 30 bin 177 testten 2357 tanesi pozitif çıkarken bu sayıyla son 20 günün en düşük seviyesine ulaşılmış oldu. Vefat eden vatandaşlarımızın sayısının da 100’ün altına inmiş olması sevindirici bir haber olarak kabul edildi. 

İyileşen hasta sayısı da 3558 olarak ilan edildi. Bu verilere göre iyileşen hasta sayısı yine vaka sayısını geçmiş oldu. Genel verilere bakacak olursak toplam yapılan test sayısı 889 bin 742 seviyesine ulaşmış oldu. Toplam vaka sayısı ise 110 bin 130 olarak gerçekleşti. Koronadan vefat edenlerin sayısı ise 2.805 olarak gerçekleşti. Yoğun bakımda olan hastalarımızın sayısı ise 1776 olarak gerçekleşti. Bugüne kadar iyileşen toplam hasta sayımız ise 29 bin 140 oldu. 

Test sayısının ciddi bir oranda artmasına karşın vaka sayısının düşmüş olması en sevindirici hususlardan birisi olarak kabul ediliyor. Yayınlanan verilere göre vaka sayısında düşüş yaşanmaya devam ediyor. Bu verilerde istikrar sağlanırsa Ramazan Bayramı sonrasında kademeli olarak yasakların kalkması söz konusu olabilir. Ancak tam olarak eski hale dönülebilmesi için aşı bulunması şarttır.

Son 20 Günün En Düşük Vaka Sayısına Ulaşıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın