Sütçü İmam Üniversitesi Memur, Güvenlik Ve Sağlık Personeli Alımı

Sütçü İmam Üniversitesi Memur, Güvenlik Ve Sağlık Personeli Alımı
Sütçü İmam Üniversitesi Memur, Güvenlik Ve Sağlık Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı adayların Psikoloji bölümü lisans mezunu olmaları, bir sigortalı işte görev almamış olması, diyetisyen alımı ilanları için Beslenme ve Diyetetik bölümü lisans mezunu olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

•    Kahramanmaraş iş ilanları personel alımı son başvuru tarihi 2.12.2021 olarak duyuruldu.

•    Başvuru işlemleri için ilk önce www.ksu.edu.tr sitesinden başvuru formunu indirip doldurduktan sonra üniversite personel daire başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır.

•    Resmi ilanın belgesi hemen aşağıda lütfen inceleyiniz.

 

sutcu-imam-universitesi.webp

 

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK, MEMUR VE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Sağlık teknikerliği alımı için kişilerin Ön Lisans Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikliği Bölümü mezunu olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve Ön Lisans Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerliği Bölümü mezunu olmak.

2.    Sağlık personel alımı için adayların Hemşirelik bölümü lisans mezunu olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 2020 KPSSP3, KPSSP93 veya KPSSP94 puan türüne sahip olmaları gerekiyor.

3.    Büro personeli alımı için adayların Ön Lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla kamu kurumlarında yönetici asistanlığı, taşınır kayıt-satınalma, ve mutemetlik iş deneyimi olmak. Bilgisayar işletmenliği eğitimi sertifikasına sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

4.    Diğer memur alımı başvuruları için Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla, hastanelerin depo departmanında çalışma deneyimi olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

5.    Temizlik personeli alımı için Ortaöğretim (Lise ve Dengi) okul mezunu olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalıkve benzeri engelleri bulunmamak ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Sütçü İmam Üniversitesi Memur, Güvenlik Ve Sağlık Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın