Tarsus Üniversitesi Temizlik Personeli, İşçi Ve Memur Alımı

Tarsus Üniversitesi Temizlik Personeli, İşçi Ve Memur Alımı
Tarsus Üniversitesi Temizlik Personeli, İşçi Ve Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büro personeli alımı ilanları için bütün vatandaşların herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve Yönetim Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilimi ve Bilişim Sistemleri, İşletme Bilgi Yönetimi, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, Bilgi İşlemi lisans programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

TARSUS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

•    Mersin iş ilanları için son başvuru tarihi 2.12.2021 olarak açıklanmıştır.

•    İş başvurusu yapmak isteyen bütün bay ve bayan adayların Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da Takbaş Mahallesi Kartaltepe Sokak 33400 Tarsus /MERSİN adresine posta yolluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. 

 

tarsus-universitesi.webp

 

MEMUR, İŞÇİ VE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Mühendis alıımı için tüm kişilerin İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, Mimarlık lisans programından mezun olmaları ve çalışmaların planlanması ve yürütülmesini sağlamalı.

2.    Memur alımı başvuruları için bütün kişilerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları lisans programlarının birinden mezun olmaları ve Türkiye vatandaşı olmaları gerekiyor.

3.    Tekniker alımı için başvuru yapacakların Peyzaj, Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Çevre Tasarımı önlisans programlarının birinden mezun olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve kurum içindeki diğer birimler ile koordineli çalışması gerekiyor.

4.    Teknisyen alımı için görev almak isteyenlerin Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Tarsus Üniversitesi Temizlik Personeli, İşçi Ve Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın